Gottesherz

Komm zurück in die Arme des liebenden Vaters 

Хороші новини та ваше рішення

Всі люди рівні перед Богом і у кожного велика проблема, бо він винен перед Богом.

 

Незалежно від того, чи роблять люди багато «добра» чи «зла», вони відокремлені від Бога через гріх. Ми знехтували Богом і Його постановами і пішли своїм шляхом. 
Ми віддалилися від Бога і хочемо бути незалежними від Бога. 
Біблія дуже добре підсумовує це:

«Бо всі згрішили й позбавлені Божої слави» (Римлянам 3:23).
Оскільки Бог є справедливим і святим Богом, він притягне нас до відповідальності.
 З себе ми не можемо винести нічого, що могло б виправдати себе. 
Людина не може сама розірвати відокремлення від Бога. 
Провина людини - її найбільша проблема.
Але вихід із цієї безнадійності є, бо сам Бог створив шлях до спасіння та позбавлення від провини та гріха.
У Біблії ми пізнаємо Бога не лише як святого і праведного Бога, але й як люблячого Батька. Він не хоче, щоб люди були втрачені назавжди і назавжди відділені від Нього. Натомість Він хоче, щоб кожна людина була спасенна, а потім жила в тісних стосунках з Ним—тут і навіки.
Щоб сприяти примиренню та відновити стосунки, Бог у Своїй любові послав Ісуса Христа, Свого Сина, на цю землю. Він повинен понести покарання за нашу провину від нашого імені. І саме це зробив Ісус. Він став людиною. Він пояснив нам таємницю Царства Божого і показав, яка велика Божа любов. Ісус помер на хресті на горі Голгофа, поблизу міста Єрусалим. Ісус помер замість нас через нашу провину. Бог прийняв заступну смерть Ісуса і забрав його воскресив мертвих. Тому ми можемо звільнитися від основної проблеми відокремленості від Бога. Нам більше не потрібно самим нести покарання за нашу провину, тому що Ісус взяв це на Себе. Ви теж можете бути врятованим або втраченим. Рішення за вами. Ви хочете бути врятованим і бути з Богом пізніше? Тоді вам точно слід читати зараз.
1. Впізнайте свою провину.
Багато людей не бачать власного гріха. Але перед Богом все видно. Він нас добре знає. Ми перед ним, як відкрита книга. Він знає всі подробиці нашого життя. Ви можете приховати від людей гріх і провину. Є багато виправдань непокорі божественним постановам. Але перед Богом ці виправдання не враховуються. У Біблії ми читаємо: «Що людина посіє, те й пожне» (Галатів 6:7).
Ви, мабуть, уже забули багато своїх гріхів. Бог не забуває її так легко. Можливо, ти намагаєшся приховати свої гріхи. Бог виведе їх на світло. Ті гріхи, які ти вчинив у молодості, гріхи, які ти вчинив у молодості, вони знову випливуть. Тоді кожна маска спадає. Біблія каже:
«Все таємне стане видимим» (пор. Лк. 12, 2).
Тоді Бог повинен буде притягнути вас до відповідальності і покарати за ваш гріх. Але прощення вашої провини можливе. Проте прощення може отримати лише той, хто знає свою провину. Визнання та визнання власного гріха є 
першим кроком до визволення та спасіння.
2. Визнайте свою провину.
У Біблії шлях до прощення гріхів пояснюється нам за допомогою багатьох історій. У Псалмі 32 Біблія багато розповідає нам про царя Давида. Він зрозумів, що винен перед Богом і постраждав за це. Потім він зізнався у своєму гріху перед Богом, і Бог простив його. Девід пізніше написав
Псалом 32:1-5: «Блаженний той, кому провини прощені, чиї гріхи покриті! Блаженна людина, якій Господь не зараховує провини, в душі якої немає лукавства! Бо коли я хотів зберегти це в таємниці, мої кості знепритомніли від мого щоденного голосіння. Бо рука Твоя тяжка була на мені вдень і вночі... Тому я признався Тобі в гріху своєму, і не таїв провини своєї. Я сказав: «Визнаю свої провини перед Господом». Тоді Ти простив мені провину мого гріха».
Що зробив Давид, коли усвідомив свій гріховний стан? Він звернувся до Бога і попросив допомоги. Свою провину він визнав. А потім отримав прощення. Звичайно, ви не можете згадати кожен окремий гріх у своєму житті. Не йдеться також про відсіювання нашого минулого до дрібниць. Але ми повинні визнати, що не лише кілька серйозних гріхів відокремлюють нас від Бога, але й усе наше життя позначене гріхом. Ми повстали проти Бога, пішовши своїм шляхом. Весь наш спосіб життя пронизаний гріхом. Але Бог обіцяє:
«А коли ми визнаємо свої гріхи, то Він вірний і праведний, щоб простити нам гріхи наші та очистити нас від неправди всілякої» (1 Івана 1:9).
3. Запросіть Ісуса увійти у ваше життя!
Ті, хто усвідомлює свій гріховний стан, відчувають бажання відтепер мати когось поруч. Бог прощає, коли ми сповідаємося. Але недостатньо лише зізнатися у гріховних вчинках. Нам потрібен хтось, хто дає нам сили жити новим життям. Цим «хтось» є Ісус Христос. Ісус прийшов, щоб зняти всю нашу провину. Але він все одно хоче зробити більше. Він робить нас дітьми Бога і дає нам ціле нове життя.
«Усім же, хто Його [Ісуса] прийняв і в ім’я Його вірує, дав владу синами Божими зватися» (Євангеліє від Івана 1:12).
Ви теж можете відчути це сьогодні! Підіть туди, де ви зовсім одні, і почніть говорити з Ісусом. Ця молитва не залежить від красивих чи багатьох слів. Важливо, щоб ви говорили це чесно. Ісус присутній і чує вас. Він бачить твоє серце і розуміє тебе. Скажи йому своїми словами, що хочеш прийти до нього зараз, що ти усвідомив, що ти грішник і згрішив перед Богом і людьми. Просіть Ісуса про прощення ваших гріхів. Тоді подякуйте Йому, що Він помер на хресті і за ваші гріхи. Але не зупиняйтеся на півдорозі. Попросіть Ісуса увійти у ваше життя зараз. Скажи йому, що відтепер хочеш жити з ним і більше не хочеш служити гріху. Скажи Ісусу, що відтепер він має бути твоїм Господом і взяти на себе керівництво твоїм життям. Якщо вам важко сформулювати молитву своїми словами, ви можете зробити наступну молитву своєю власною, щоб довірити своє життя Ісусу Христу.
Якщо ви готові щиро запросити Ісуса Христа у своє життя,
тоді ви можете прочитати молитву за себе.
Коли ви це робите, робіть це свідомо і від усього серця.

Ісусе Христе, ось я кличу Твоє ім'я. Ісусе, прости мені мій гріх і провину.
Я приношу тобі своє дитинство, свою юність, все своє минуле.
Ісусе, обмий мене своєю кров'ю і спаси мене. У Біблії сказано, що той, хто тебе приймає, стає Божою дитиною. Я вірю в тебе .
Ісусе, я приймаю Тебе як свого Спасителя.
Я вірю, що ти син Божий.
Дякую тобі за смерть на хресті Голгофи за мою провину.
Будь ласка, пробач мені, що я жив без тебе досі.
Я вірю, що ти воскрес із мертвих і сьогодні живий.
Тепер я віддаю тобі життя з усіма турботами,
 страхи, скарги, хвороби, болі,
самозвинувачення та всі інші негативні якості та гріхи.
Будь ласка, дай мені мудрість, істину та знання, а також Твого Святого Духа.
Будь моїм постійним супутником, моїм рятівником і моїм володарем.
Увійди в моє серце зараз і проведи мене через моє життя.
Я хочу пройти свій шлях з тобою.
Амінь.



Ваше рішення є життєво важливим!

Можливо, ви хочете ще раз прочитати пояснення трьох кроків?

1. Хто щиро приніс свої гріхи, все своє старе життя, з вірою до Ісуса в молитві, йому гріхи прощені. – Біблія також називає цей крок «покаянням».
2. Кожен, хто молився до Ісуса Христа і вірою прийняв Його у своє життя,
він став Божою дитиною і має вічне життя. – Біблія також називає цю подію «новим народженням» (Івана 3:3).
3. Це дар нового життя від Бога. Ви можете радіти великому дару Бога і знову і знову дякувати йому за нього.
Тепер вам варто познайомитися з іншими християнами. Ісус хоче, щоб ми ближче пізнали Його і з радістю наслідували і служили Йому. 
Одним із найпрекрасніших переживань для справжнього християнина є те, коли через нього інші люди пізнають і знаходять Ісуса.
Цією молитвою ви зробили перший крок. Ми раді за вас.
На небі для вас велике свято.
Прочитайте Євангеліє від Луки 15:1-7